Lentink De Jonge

Werken bij

Ja, we kennen de vooroordelen over accountants en belastingadviseurs. Werken op een accountantskantoor zou saai en weinig inspirerend zijn. Medewerkers hebben geen humor, zitten de hele dag met hun neus in de cijfers en ze dragen zelfs in hun vrije tijd een driedelig pak.

Maar wij herkennen ons totaal niet in dat beeld! Medewerkers van Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs zijn gedreven en staan onze opdrachtgevers met veel enthousiasme bij. Natuurlijk zijn we serieus als het om ons werk gaat, maar relativeren kunnen we ook. De sfeer op onze kantoren past daar goed bij. Wij hebben veel plezier in ons werk.

Sportief en actief

We worden niet alleen enthousiast van fiscale en financiële zaken. Onze medewerkers laten zich sportief ook niet kennen. We lopen hard, fietsen, zeilen en voetballen. Onze personeelsvereniging zorgt regelmatig voor gezellige uitstapjes. En ons zestigjarig jubileum vieren we dit jaar op feestelijke wijze, met een weekend in Münster voor onze medewerkers en hun partners.

Accountants en belastingadviseurs saai? Die van Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs in ieder geval niet!

Kennis, ervaring en talent

In onze organisatie ligt de focus op kwaliteit, wij zijn degelijk en maatschappelijk betrokken.
Van (nieuwe) medewerkers verwachten wij dat zij een professioneel kritische instelling hebben en nauwkeurig zijn. Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden we je persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk.We bieden ruim mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen. We denken mee over je toekomstplannen en helpen je graag met het kiezen van geschikte opleidingen en/of cursussen.

Onze organisatie staat altijd open voor enthousiaste professionals met liefde voor hun vak. Stuur daarom een open sollicitatie, ook als wij momenteel geen toepasselijke vacatures vermelden!

Waardering medewerkers
Vacatures

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae naar
Lentink De Jonge
Accountants & Belastingadviseurs

Postbus 235
3840 AE HARDERWIJK

of mail naar: e.maas@lentinkdejonge.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Elske Maas
tel: 0341 438 100