Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam (1979) is als registeraccountant binnen Lentink De Jonge verantwoordelijk voor de Auditpraktijk. Hij is werkzaam vanuit ons kantoor in Harderwijk. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit zijn voor hem belangrijke kernwaarden.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten, zoals controleren, beoordelen en/of samenstellen van jaarrekeningen, adviseert hij ondernemers over alle voorkomende vraagstukken. Daarnaast voert hij bijzondere onderzoeken uit en houdt hij zich bezig met compliance. Vanuit de netwerkorganisatie SRA is hij tevens actief als kwaliteitstoetser van accountantskantoren.

Zijn Postdoctorale Accountantsopleiding tot registeraccountant heeft hij gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het behalen van de praktijkopleiding bij het NIvRA is hij begin 2009 ingeschreven in het accountantsregister.

Sinds februari 2005 werkt Gerben bij Lentink De Jonge. Daarvoor heeft hij ruim vijf jaar gewerkt bij één van de Big 4 accountantsorganisaties. Vanaf 1 januari 2017 is hij toegetreden tot de maatschap van Lentink De Jonge.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

 

Actueel

16 augustus 2019

Let op juiste toepassing taxatiewijzer

Voor het vaststellen van de WOZ-waarde van bedrijfspanden, maken gemeentes vaak gebruik van zogenaamde taxatiewijzers. Wees daarbij alert dat de gemeente deze wel goed toepast.

Lees meer

19 juli 2019

Wanneer is afkoopsom leaseauto aftrekbaar?

Wanneer werknemers met een auto van de zaak van baan wisselen, moet het leasecontract van de auto veelal worden afgekocht. Deze afkoopsom is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de bijtelling op het inkomen die de werknemer krijgt vanwege het privégebruik.

Lees meer

19 juli 2019

Payrollen gaat veranderen per 1 januari 2020

De Wet arbeidsmarkt in balans, WAB, is inmiddels door het parlement aangenomen. Dit betekent dat er per 1 januari 2020 ook een aantal zaken verandert voor payrolling. De wetswijzigingen gaan op 1 januari 2020 in.

Lees meer