Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam (1979) is als registeraccountant binnen Lentink De Jonge verantwoordelijk voor de Auditpraktijk. Hij is werkzaam vanuit ons kantoor in Harderwijk. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit zijn voor hem belangrijke kernwaarden.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten, zoals controleren, beoordelen en/of samenstellen van jaarrekeningen, adviseert hij ondernemers over alle voorkomende vraagstukken. Daarnaast voert hij bijzondere onderzoeken uit en houdt hij zich bezig met compliance. Vanuit de netwerkorganisatie SRA is hij tevens actief als kwaliteitstoetser van accountantskantoren.

Zijn Postdoctorale Accountantsopleiding tot registeraccountant heeft hij gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het behalen van de praktijkopleiding bij het NIvRA is hij begin 2009 ingeschreven in het accountantsregister.

Sinds februari 2005 werkt Gerben bij Lentink De Jonge. Daarvoor heeft hij ruim vijf jaar gewerkt bij één van de Big 4 accountantsorganisaties. Vanaf 1 januari 2017 is hij toegetreden tot de maatschap van Lentink De Jonge.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

 

Actueel

21 juni 2019

Hoge Raad: belasting op spaargeld niet reëel

Een verondersteld rendement van 4% op vermogen voor de jaren 2013 en 2014 is niet reëel. Dit concludeert de Hoge Raad in een arrest van afgelopen vrijdag 14 juni.

Lees meer

21 juni 2019

Btw-tip! Wordt uw factuur niet meer betaald? De btw-gevolgen

De btw op facturen die niet door uw klanten wordt voldaan, kan onder voorwaarden worden teruggevraagd.

Lees meer

7 juni 2019

Wel of niet sparen in de bv?

Uw inkomen uit sparen en beleggen wordt belast in box 3. In deze box betaalt u meer belasting naarmate uw vermogen groter is. Is sparen en beleggen in de bv dan een betere oplossing?

Lees meer