Drs. Henk Bronkhorst RA

Drs. Henk Bronkhorst RA

Henk Bronkhorst (1970) is verantwoordelijk voor de Auditpraktijk binnen Lentink De Jonge. Voordat hij in 2010 in dienst trad bij Lentink De Jonge was hij 17 jaar werkzaam binnen de controlepraktijk van een groot internationaal accountantskantoor. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan in zowel de nationale- als de internationale praktijk.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten adviseert en ondersteunt hij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij specifieke vraagstukken zoals acquisities, fusies, management buy-outs, financieringen, etc.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

Actueel

16 augustus 2019

Let op juiste toepassing taxatiewijzer

Voor het vaststellen van de WOZ-waarde van bedrijfspanden, maken gemeentes vaak gebruik van zogenaamde taxatiewijzers. Wees daarbij alert dat de gemeente deze wel goed toepast.

Lees meer

19 juli 2019

Wanneer is afkoopsom leaseauto aftrekbaar?

Wanneer werknemers met een auto van de zaak van baan wisselen, moet het leasecontract van de auto veelal worden afgekocht. Deze afkoopsom is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de bijtelling op het inkomen die de werknemer krijgt vanwege het privégebruik.

Lees meer

19 juli 2019

Payrollen gaat veranderen per 1 januari 2020

De Wet arbeidsmarkt in balans, WAB, is inmiddels door het parlement aangenomen. Dit betekent dat er per 1 januari 2020 ook een aantal zaken verandert voor payrolling. De wetswijzigingen gaan op 1 januari 2020 in.

Lees meer