Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg (1973) heeft bij Nyenrode de opleiding gevolgd tot registeraccountant. Hij is zijn loopbaan in de accountancy gestart bij Lentink De Jonge. Hier heeft hij alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en zich zo ontwikkeld tot een all-round adviseur met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Als accountant is Arjan verantwoordelijk voor een gevarieerde cliëntenportefeuille in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Naast de controle van jaarrekeningen heeft hij veel ervaring opgedaan in de controle van subsidieverantwoordingen in zowel de profit als de non-profit sector. In zijn adviserende rol behandelt Arjan veel financieringsvraagstukken en is hij een sparringpartner voor startende ondernemers.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 105

Actueel

16 augustus 2019

Let op juiste toepassing taxatiewijzer

Voor het vaststellen van de WOZ-waarde van bedrijfspanden, maken gemeentes vaak gebruik van zogenaamde taxatiewijzers. Wees daarbij alert dat de gemeente deze wel goed toepast.

Lees meer

19 juli 2019

Wanneer is afkoopsom leaseauto aftrekbaar?

Wanneer werknemers met een auto van de zaak van baan wisselen, moet het leasecontract van de auto veelal worden afgekocht. Deze afkoopsom is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de bijtelling op het inkomen die de werknemer krijgt vanwege het privégebruik.

Lees meer

19 juli 2019

Payrollen gaat veranderen per 1 januari 2020

De Wet arbeidsmarkt in balans, WAB, is inmiddels door het parlement aangenomen. Dit betekent dat er per 1 januari 2020 ook een aantal zaken verandert voor payrolling. De wetswijzigingen gaan op 1 januari 2020 in.

Lees meer