Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg (1973) heeft bij Nyenrode de opleiding gevolgd tot registeraccountant. Hij is zijn loopbaan in de accountancy gestart bij Lentink De Jonge. Hier heeft hij alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en zich zo ontwikkeld tot een all-round adviseur met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Als accountant is Arjan verantwoordelijk voor een gevarieerde cliëntenportefeuille in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Naast de controle van jaarrekeningen heeft hij veel ervaring opgedaan in de controle van subsidieverantwoordingen in zowel de profit als de non-profit sector. In zijn adviserende rol behandelt Arjan veel financieringsvraagstukken en is hij een sparringpartner voor startende ondernemers.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 105

Actueel

21 juni 2019

Hoge Raad: belasting op spaargeld niet reëel

Een verondersteld rendement van 4% op vermogen voor de jaren 2013 en 2014 is niet reëel. Dit concludeert de Hoge Raad in een arrest van afgelopen vrijdag 14 juni.

Lees meer

21 juni 2019

Btw-tip! Wordt uw factuur niet meer betaald? De btw-gevolgen

De btw op facturen die niet door uw klanten wordt voldaan, kan onder voorwaarden worden teruggevraagd.

Lees meer

7 juni 2019

Wel of niet sparen in de bv?

Uw inkomen uit sparen en beleggen wordt belast in box 3. In deze box betaalt u meer belasting naarmate uw vermogen groter is. Is sparen en beleggen in de bv dan een betere oplossing?

Lees meer