Jaco Zoeteman RA

Jaco Zoeteman RA

De Register Accountant Jaco Zoeteman (1966) adviseert klanten in het bijzonder over de meest optimale administratieve organisatie. Hij heeft veel non profit organisaties in zorg en welzijn als klant. Jaco Zoeteman is in 1986 als assistent accountant aan de slag gegaan bij Lentink De Jonge. Hij heeft zijn NIVRA-opleiding afgerond en is in 2000 toegetreden tot de maatschap.

Telefoonnummer: 0341 438 100

Actueel

29 november 2019

Een wildgroei aan bv’s? Tijd voor actie

Veel ondernemingen brengen hun diverse activiteiten onder in verschillende bv’s. Het is dan wel zaak om periodiek deze structuur op te schonen.

Lees meer

29 november 2019

Is grootscheepse verbouwing ook nieuwbouw?

Bij verkoop van onroerend goed is in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd. Er geldt echter een vrijstelling als er btw over de verkoop moet worden berekend en de koper deze niet kan aftrekken. Daarvoor is weer van belang of er sprake is van ‘nieuwbouw’. Maar wanneer is er sprake van nieuwbouw?

Lees meer

29 november 2019

Nog belastingvrij schenken in 2019?

Bij het naderen van de jaarwisseling vragen velen zich traditioneel af of het verstandig is ook dit jaar nog wat belastingvrij te schenken, bijvoorbeeld aan de kinderen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u op letten?

Lees meer