Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam (1979) is als registeraccountant binnen Lentink De Jonge verantwoordelijk voor de Auditpraktijk. Hij is werkzaam vanuit ons kantoor in Harderwijk. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit zijn voor hem belangrijke kernwaarden.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten, zoals controleren, beoordelen en/of samenstellen van jaarrekeningen, adviseert hij ondernemers over alle voorkomende vraagstukken. Daarnaast voert hij bijzondere onderzoeken uit en houdt hij zich bezig met compliance. Vanuit de netwerkorganisatie SRA is hij tevens actief als kwaliteitstoetser van accountantskantoren.

Zijn Postdoctorale Accountantsopleiding tot registeraccountant heeft hij gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het behalen van de praktijkopleiding bij het NIvRA is hij begin 2009 ingeschreven in het accountantsregister.

Sinds februari 2005 werkt Gerben bij Lentink De Jonge. Daarvoor heeft hij ruim vijf jaar gewerkt bij één van de Big 4 accountantsorganisaties. Vanaf 1 januari 2017 is hij toegetreden tot de maatschap van Lentink De Jonge.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

 

Actueel

29 november 2019

Een wildgroei aan bv’s? Tijd voor actie

Veel ondernemingen brengen hun diverse activiteiten onder in verschillende bv’s. Het is dan wel zaak om periodiek deze structuur op te schonen.

Lees meer

29 november 2019

Is grootscheepse verbouwing ook nieuwbouw?

Bij verkoop van onroerend goed is in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd. Er geldt echter een vrijstelling als er btw over de verkoop moet worden berekend en de koper deze niet kan aftrekken. Daarvoor is weer van belang of er sprake is van ‘nieuwbouw’. Maar wanneer is er sprake van nieuwbouw?

Lees meer

29 november 2019

Nog belastingvrij schenken in 2019?

Bij het naderen van de jaarwisseling vragen velen zich traditioneel af of het verstandig is ook dit jaar nog wat belastingvrij te schenken, bijvoorbeeld aan de kinderen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u op letten?

Lees meer