Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam (1979) is als registeraccountant binnen Lentink De Jonge verantwoordelijk voor de Auditpraktijk. Hij is werkzaam vanuit ons kantoor in Harderwijk. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit zijn voor hem belangrijke kernwaarden.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten, zoals controleren, beoordelen en/of samenstellen van jaarrekeningen, adviseert hij ondernemers over alle voorkomende vraagstukken. Daarnaast voert hij bijzondere onderzoeken uit en houdt hij zich bezig met compliance. Vanuit de netwerkorganisatie SRA is hij tevens actief als kwaliteitstoetser van accountantskantoren.

Zijn Postdoctorale Accountantsopleiding tot registeraccountant heeft hij gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het behalen van de praktijkopleiding bij het NIvRA is hij begin 2009 ingeschreven in het accountantsregister.

Sinds februari 2005 werkt Gerben bij Lentink De Jonge. Daarvoor heeft hij ruim vijf jaar gewerkt bij één van de Big 4 accountantsorganisaties. Vanaf 1 januari 2017 is hij toegetreden tot de maatschap van Lentink De Jonge.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

 

Actueel

18 oktober 2019

Dga: laatste kans afkoop pensioen met korting!

U kunt als dga geen pensioen meer opbouwen in uw eigen bv. Wilt u uw opgebouwde pensioen in eigen beheer afkopen, doe dat dan dit jaar. 2019 is namelijk het laatste jaar dat u een belastingkorting krijgt. Houdt u daarbij wel aan de voorwaarden.

Lees meer

18 oktober 2019

Is een plug-in hybride fiscaal nog interessant?

Elektrische auto’s zijn fiscaal nog steeds erg interessant, al wordt dat de komende jaren fors minder. Maar hoe interessant zijn plug-in hybride auto’s nog?

Lees meer

18 oktober 2019

Geen overdrachtsbelasting bij zakelijke splitsing bv

Bij de verkrijging van onroerende zaken is door de verkrijger in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd.

Lees meer