Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam RA

Gerben Kevelam (1979) is als registeraccountant binnen Lentink De Jonge verantwoordelijk voor de Auditpraktijk. Hij is werkzaam vanuit ons kantoor in Harderwijk. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit zijn voor hem belangrijke kernwaarden.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten, zoals controleren, beoordelen en/of samenstellen van jaarrekeningen, adviseert hij ondernemers over alle voorkomende vraagstukken. Daarnaast voert hij bijzondere onderzoeken uit en houdt hij zich bezig met compliance. Vanuit de netwerkorganisatie SRA is hij tevens actief als kwaliteitstoetser van accountantskantoren.

Zijn Postdoctorale Accountantsopleiding tot registeraccountant heeft hij gevolgd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het behalen van de praktijkopleiding bij het NIvRA is hij begin 2009 ingeschreven in het accountantsregister.

Sinds februari 2005 werkt Gerben bij Lentink De Jonge. Daarvoor heeft hij ruim vijf jaar gewerkt bij één van de Big 4 accountantsorganisaties. Vanaf 1 januari 2017 is hij toegetreden tot de maatschap van Lentink De Jonge.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

 

Actueel

16 januari 2020

Aanpassing btw-regels fiets van de zaak

Sinds 1 januari van dit jaar is een nieuwe fiscale regeling van toepassing voor de fiets van de zaak. Vanwege deze nieuwe regeling is een besluit aangepast, waarin de aftrek van de btw op deze fietsen is geregeld.

Lees meer

24 december 2019

Nieuwe Energielijst 2020 bekend

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft de Energielijst voor 2020 bekend gemaakt. De Energielijst bevat alle bedrijfsmiddelen waarop ondernemers de Energie-investeringsaftrek (EIA) kunnen krijgen.

Lees meer

12 december 2019

Profiteer nog van extra aftrek milieuvriendelijke auto

Als u als ondernemer nog in 2019 een milieuvriendelijke auto aanschaft, heeft u met zekerheid nog recht op de milieu-investeringsaftrek (MIA).

Lees meer