Drs. Henk Bronkhorst RA

Drs. Henk Bronkhorst RA

Henk Bronkhorst (1970) is verantwoordelijk voor de Auditpraktijk binnen Lentink De Jonge. Voordat hij in 2010 in dienst trad bij Lentink De Jonge was hij 17 jaar werkzaam binnen de controlepraktijk van een groot internationaal accountantskantoor. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan in zowel de nationale- als de internationale praktijk.

Naast het uitvoeren van accountancyopdrachten adviseert en ondersteunt hij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij specifieke vraagstukken zoals acquisities, fusies, management buy-outs, financieringen, etc.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 100

Actueel

16 januari 2020

Aanpassing btw-regels fiets van de zaak

Sinds 1 januari van dit jaar is een nieuwe fiscale regeling van toepassing voor de fiets van de zaak. Vanwege deze nieuwe regeling is een besluit aangepast, waarin de aftrek van de btw op deze fietsen is geregeld.

Lees meer

24 december 2019

Nieuwe Energielijst 2020 bekend

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft de Energielijst voor 2020 bekend gemaakt. De Energielijst bevat alle bedrijfsmiddelen waarop ondernemers de Energie-investeringsaftrek (EIA) kunnen krijgen.

Lees meer

12 december 2019

Profiteer nog van extra aftrek milieuvriendelijke auto

Als u als ondernemer nog in 2019 een milieuvriendelijke auto aanschaft, heeft u met zekerheid nog recht op de milieu-investeringsaftrek (MIA).

Lees meer