Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg (1973) heeft bij Nyenrode de opleiding gevolgd tot registeraccountant. Hij is zijn loopbaan in de accountancy gestart bij Lentink De Jonge. Hier heeft hij alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en zich zo ontwikkeld tot een all-round adviseur met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Als accountant is Arjan verantwoordelijk voor een gevarieerde cliëntenportefeuille in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Naast de controle van jaarrekeningen heeft hij veel ervaring opgedaan in de controle van subsidieverantwoordingen in zowel de profit als de non-profit sector. In zijn adviserende rol behandelt Arjan veel financieringsvraagstukken en is hij een sparringpartner voor startende ondernemers.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 105

Actueel

16 januari 2020

Aanpassing btw-regels fiets van de zaak

Sinds 1 januari van dit jaar is een nieuwe fiscale regeling van toepassing voor de fiets van de zaak. Vanwege deze nieuwe regeling is een besluit aangepast, waarin de aftrek van de btw op deze fietsen is geregeld.

Lees meer

24 december 2019

Nieuwe Energielijst 2020 bekend

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft de Energielijst voor 2020 bekend gemaakt. De Energielijst bevat alle bedrijfsmiddelen waarop ondernemers de Energie-investeringsaftrek (EIA) kunnen krijgen.

Lees meer

12 december 2019

Profiteer nog van extra aftrek milieuvriendelijke auto

Als u als ondernemer nog in 2019 een milieuvriendelijke auto aanschaft, heeft u met zekerheid nog recht op de milieu-investeringsaftrek (MIA).

Lees meer