Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg (1973) heeft bij Nyenrode de opleiding gevolgd tot registeraccountant. Hij is zijn loopbaan in de accountancy gestart bij Lentink De Jonge. Hier heeft hij alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en zich zo ontwikkeld tot een all-round adviseur met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Als accountant is Arjan verantwoordelijk voor een gevarieerde cliëntenportefeuille in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Naast de controle van jaarrekeningen heeft hij veel ervaring opgedaan in de controle van subsidieverantwoordingen in zowel de profit als de non-profit sector. In zijn adviserende rol behandelt Arjan veel financieringsvraagstukken en is hij een sparringpartner voor startende ondernemers.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 105

Actueel

18 oktober 2019

Dga: laatste kans afkoop pensioen met korting!

U kunt als dga geen pensioen meer opbouwen in uw eigen bv. Wilt u uw opgebouwde pensioen in eigen beheer afkopen, doe dat dan dit jaar. 2019 is namelijk het laatste jaar dat u een belastingkorting krijgt. Houdt u daarbij wel aan de voorwaarden.

Lees meer

18 oktober 2019

Is een plug-in hybride fiscaal nog interessant?

Elektrische auto’s zijn fiscaal nog steeds erg interessant, al wordt dat de komende jaren fors minder. Maar hoe interessant zijn plug-in hybride auto’s nog?

Lees meer

18 oktober 2019

Geen overdrachtsbelasting bij zakelijke splitsing bv

Bij de verkrijging van onroerende zaken is door de verkrijger in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd.

Lees meer