Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg MSc RA

Arjan Waaijenberg (1973) heeft bij Nyenrode de opleiding gevolgd tot registeraccountant. Hij is zijn loopbaan in de accountancy gestart bij Lentink De Jonge. Hier heeft hij alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd en zich zo ontwikkeld tot een all-round adviseur met brede kennis op het gebied van accountancy en fiscaliteit.

Als accountant is Arjan verantwoordelijk voor een gevarieerde cliëntenportefeuille in zowel de controle- als samenstelpraktijk. Naast de controle van jaarrekeningen heeft hij veel ervaring opgedaan in de controle van subsidieverantwoordingen in zowel de profit als de non-profit sector. In zijn adviserende rol behandelt Arjan veel financieringsvraagstukken en is hij een sparringpartner voor startende ondernemers.

linkedin logo

Telefoonnummer: 0341 438 105

Actueel

29 november 2019

Een wildgroei aan bv’s? Tijd voor actie

Veel ondernemingen brengen hun diverse activiteiten onder in verschillende bv’s. Het is dan wel zaak om periodiek deze structuur op te schonen.

Lees meer

29 november 2019

Is grootscheepse verbouwing ook nieuwbouw?

Bij verkoop van onroerend goed is in beginsel overdrachtsbelasting verschuldigd. Er geldt echter een vrijstelling als er btw over de verkoop moet worden berekend en de koper deze niet kan aftrekken. Daarvoor is weer van belang of er sprake is van ‘nieuwbouw’. Maar wanneer is er sprake van nieuwbouw?

Lees meer

29 november 2019

Nog belastingvrij schenken in 2019?

Bij het naderen van de jaarwisseling vragen velen zich traditioneel af of het verstandig is ook dit jaar nog wat belastingvrij te schenken, bijvoorbeeld aan de kinderen. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet u op letten?

Lees meer