Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Sinds 1 januari 2010 hanteert Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs de Algemene Voorwaarden van onze brancheorganisatie SRA.

Onze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, opdrachten en overeenkomsten.
Zie de algemene voorwaarden (versie nov. 2016) in de bijlage.
Of vraag een exemplaar op via harderwijk@nulllentinkdejonge.nl.

 

Verwerkersovereenkomst

Sinds 25 mei jl. is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG verplicht organisaties om organisatorische en technische maatregelen te nemen, teneinde de bescherming van privacy te waarborgen bij de verwerking van persoonsgegevens.

Een van de verplichtingen die de AVG met zich meebrengt, is dat de ‘verantwoordelijke’ voor persoonsgegevens en de ‘verwerker’ van persoonsgegevens een ‘verwerkersovereenkomst’ met elkaar aangaan. Om u hierin te ondersteunen hebben wij een standaard verwerkersovereenkomst voor u opgesteld. Deze overeenkomst kunt u hier downloaden.

 

Voor een optimaal gebruik van onze website hebben we technische, functionele en analytische cookies op de website geplaatst, deze cookies maken echter geen inbreuk op uw privacy.

 

Actueel

15 juni 2018

Vakantiedagen 2017 in juni opnemen?

Heeft uw personeel nog vakantiedagen staan van vorig jaar, dus van 2017? Dan moeten ze deze verlofdagen in juni nog opnemen. Gebeurt dit niet, dan vervallen de verlofdagen. In een enkel geval mag uw werknemer deze 5 jaar doorschuiven.

Lees meer

15 juni 2018

Verreken niet op eigen houtje btw

Als u wacht op een teruggave van btw en zelf nog btw of loonheffing moet afdragen, is de verleiding wellicht groot om een en ander met elkaar te verrekenen. Dat mag niet zomaar, slechts alleen als u voldoet aan bepaalde voorwaarden.

Lees meer

14 juni 2018

Vakantiewerk, waar moet u aan denken?

De zomerperiode breekt weer aan. Een periode waarin veel scholieren weer voor een kort baantje bij u als werkgever aankloppen.

Lees meer