Leerzame cursusmiddag voor notarissen

Geplaatst op: 06 sep 2018

Op 13 september 2018 organiseert Lentink De Jonge Accountants & Belastingadviseurs een cursusmiddag voor notarissen. Centraal deze middag staan de onderwerpen 'BTW en onroerend goed', 'actualiteiten estate planning' en 'de notaris als (mede-)pleger van een fiscale overtreding'. Wij zijn graag bereid om onze fiscale kennis met u te delen.

BTW en onroerend goed blijft een lastige materie waar u in de praktijk regelmatig mee te maken heeft. Lucas Blom (naast BTW-adviseur van Lentink De Jonge ook docent aan de Universiteit Leiden) praat u graag bij over de recente ontwikkelingen op dit gebied. Henry Buitenhuis (Register Estate Planner) behandelt actuele casussen uit de Estate Planners praktijk en Martin Klomp (partner van Lentink De Jonge) sluit af met de ontwikkeling dat de fiscus in toenemende mate de grens aan het verkennen is om adviseurs als ‘(mede-)pleger’ van fiscale overtredingen aan te kunnen merken.

Deze cursusmiddag vindt plaats op het kantoor van Lentink De Jonge in Harderwijk.

Programma

15.15 - 15.30 uur inloop met koffie en thee
15.30 - 16.15 uur spreker mr. Lucas Blom AA RB, BTW en onroerend goed
16.15 - 16.45 uur spreker mr. Henry Buitenhuis, fiscale actualiteiten Estate Planning
16.45 - 17.00 uur korte pauze
17.00 - 17.30 uur spreker mr. drs. Martin Klomp RB, (mede-)plegen van fiscale overtredingen
17.30 - 18.00 uur afsluitende borrel met gelegenheid om na te praten

Aanmelding

U kunt zich aanmelden bij Sandra ten Hoor. Deelnemers aan de middag kunnen we 2 PE-punten toekennen voor educatie. Voor het bijwonen van de themabijeenkomst wordt € 50 in rekening gebracht.

Terug naar overzicht Facebook Linkedin Twitter Mail

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijft u zich nu vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.